Inpaklijst header foto

De ultieme ‘Packing List’

Inpakken en wegwezen maar!

Ik heb het dus iedere reis.. wachten tot het laatste moment met inpakken. Sommigen moeten er niet aan denken, maar ik gooi het liefst al mijn spullen pas last minute mijn tas in. Zo kan ik precies zien wat er allemaal in is gegaan, kan ik nog snel checken welke kleding er al wel of niet in zit en kan ik mijn lijstje afstrepen. Het is ook niet erg als je iets vergeet, tegenwoordig kan je (bijna) alles kopen. Hoewel ik een lijstje heb, vergeet ik ook nog wel eens kleine dingetjes. Het is namelijk het vaste lijstje dat in mijn hoofd zit vastgeroest..

Het komt je vast bekend voor dat je denkt: “De volgende keer ga ik ECHT een inpaklijst maken..”. Misschien heb je het al samengesteld, maar ik weet zeker dat iedereen dat moment wel eens heeft gehad! Iedere keer weet ik precies wat ik wil meenemen, maar opschrijven ho maar. Nu kreeg ik van een collega de tip om na je reis op te schrijven wat je wel en niet nodig had gehad. Welke spullen waren deze keer echt onmisbaar. Aangezien ik tijdens mijn laatste reis naar Colombia toch wat handige spullen was vergeten, ga ik het toch maar doen: Ik ga een inpaklijst maken!

In een mooi overzicht heb ik alle spullen staan die handig zijn om te overwegen voor een reis. Ik denk dat ik tijdens mijn volgende reis wel mijn inpaklijstje erbij houdt en begin ik toch maar met vinkjes zetten ✓.

 

Download hier mijn ultieme inpaklijst: packing list
Ik weet zeker dat je er wat aan hebt 🙂

 

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.