over mij op het strand

Over mij!


Hee jij!

Ik ben mijn blog gestart na mijn reis van 3 maanden door Zuid Amerika. Tijdens deze reis heb ik ontzettend veel mensen leren kennen die ook weer hun eigen reiservaringen deelden. Dit soort reisverhalen inspireren mij steeds weer opnieuw, waardoor mijn bucketlist oneindig is geworden! Ik vind het heerlijk om over mijn reizen te praten en mijn foto’s, tips en verhalen met iedereen te delen. Maar vaak vergeet je nog wel eens wat, wat natuurlijk zonde is!

Dankzij deze blog kunnen mensen mijn eigen reiservaringen terug vinden wanneer zij overwegen om een land te bezoeken waar ik ook naartoe ben geweest! Ik zeg het maar meteen, dit is geen actieve reisblog die wekelijks een nieuw reisverhaal upload. Ik plaats hier echt alleen mijn eigen ervaringen wanneer ik een reis heb gemaakt. Ik gebruik het een beetje als een soort reisdagboekje voor mijzelf, maar ook voor anderen! Het is voor diegenen die benieuwd zijn naar mijn eigen ervaringen met tips over diverse tours, hostels en plekken die je gezien moet hebben! Het gaat erom dat je als reiziger geïnspireerd wordt door een andere reiziger die ervan houdt om erover te praten!

CherTraveling is een blog waar ik mijn eigen verhalen dus ‘Share’ en hoop om andere reizigers te inspireren om hun dromen achterna te gaan. Elkaar inspireren is het allerleukste! Als je ervan droomt om naar een plek te gaan: Koop een ticket en ga. Doe het gewoon! Ze zeggen niet voor niks: Life begins at the end of your comfort zone.

Liefs Cher x