Over mij!


Hee jij!

Mijn eerste echte reiservaring buiten Europa was toen ik 16 jaar was en met een 2 weekse groepsreis mee ging naar Sri Lanka samen met mijn mama <3 Ik was gewend aan zonvakanties waar je de hele dag aan het zwembad lag en af en toe langs de boulevard slenterde. Maar toen ik eenmaal naar Sri Lanka was geweest, was dit echt een Eye Opener. De mensen, de cultuur, de natuur.. het was allemaal zo anders dan ik gewend was, maar zo ontzettend mooi! Ik wilde meer van dit soort bijzondere plekken zien! Niet voor niets wordt Sri Lanka dan ook ‘The Pearl of India’ genoemd.

Ik ben mijn blog gestart na mijn reis van 3 maanden door Zuid Amerika. Tijdens deze reis heb ik ontzettend veel mensen leren kennen die ook weer hun eigen reiservaringen deelden. Dit soort reisverhalen inspireren mij steeds weer opnieuw, waardoor mijn bucketlist oneindig is geworden! Ik vind het heerlijk om over mijn reizen te praten en mijn foto’s, tips en verhalen met iedereen te delen maar vaak vergeet je nog wel eens wat, wat natuurlijk zonde is!

Dankzij deze blog kunnen mensen mijn reiservaringen terugvinden wanneer zij overwegen om een land te bezoeken waar ik ook naartoe ben gegaan! Ik zeg het maar meteen, dit is geen actieve reisblog die wekelijks een nieuw reisverhaal krijgt.. Ik plaats hier alleen mijn eigen ervaringen wanneer ik een reis heb gemaakt. Ik gebruik het een beetje als een soort reisdagboekje voor mijzelf, maar ook voor anderen! Het is voor diegenen die benieuwd zijn naar mijn eigen ervaringen met tips over diverse tours, hostels en plekken die je gezien moet hebben! Het gaat erom dat je als reiziger geïnspireerd wordt door een andere reiziger die ervan houdt om erover te praten!

CherTraveling is een blog waar ik mijn eigen verhalen ‘Share’ en hoop om andere reizigers te inspireren om hun dromen achterna te gaan. Als ervaren reiziger is elkaar inspireren het allerleukste! Als je ervan droomt om naar een plek te gaan: Koop een ticket en ga. Doe het gewoon! Ze zeggen niet voor niks: Life begins at the end of your comfort zone.

Liefs Cher x